surélék[email dijaga]

nelepon Ayeuna0086 15064665250

Produk Masihan Persyaratan Din Sareng Nagara


Weifang KM Electronics Co., Ltd. nyaéta produsén profésional estetika & peralatan laser Médis saprak 2009Weifang KM boga puseur panalungtikan & pamekaran sorangan, puseur klinik, jualan na sanggeus-jualan departemén; tiasa nawiskeun dukungan téknologi profésional sareng data klinik.

Weifang KM Electronics Co., Ltd.

Langkung Nepangkeun


Weifang KM Electronics Co., Ltd.

Weifang KM Electronics Co., Ltd. nyaéta produsén profésional éstétika & peralatan laser Médis saprak 2009 Weifang KM ngagaduhan pusat panalungtikan & pamekaran, pusat klinik, penjualan sareng departemén saatos penjualan; tiasa nawiskeun dukungan téknologi profésional sareng data klinik.

Maca deui

ISO 13485: 2016, AS FDA, Médis CE, MDSAP Certified


Kasalametan sareng kualitas henteu tiasa ditawar dina industri mesin kageulisan. Weifang KM nyaéta ISO 13485: 2016, AS FDA, Médis CE, MDSAP Certified. Ieu ngandung harti yén pabrik urang aub dina rarancang, produksi, instalasi tur sanggeus jasa pikeun mesin laser dioda. Salaku ISO 13485: 2016, US FDA, Médis CE, produsén anu disertipikasi MDSAP, kaayaan fasilitas seni urang kedah tiasa nunjukkeun prosés manajemén kualitas urang sareng mastikeun prakték pangsaéna dina sagala hal anu urang laksanakeun, pikeun nyumponan standar anu diatur pisan ieu. Kualitas sareng kaamanan salawasna udagan urang!

Maca deui